Правда i...

…під вагами невимушено сталих болем сліз
давлять груди і паморочать мозок непорозуміло думки…
скалічений вчора причиненими дверми світ
не зможе пестити душі неповторним сьогодні,
що малює на обличчях подив і жах наступаючої війни –
сутінкового завтра забарвленого кров’ю…
немає правди із вуст тих, хто галасує про мир,
залишаючись спокійним і байдужим до горя людського
зображуючи на полотнах брехні мертвими – живих!..


Рецензии