Майбуття

Мені тебе не важко зрозуміти.
Ти обираєш сам життя своє.
Ще вчора ми були - маленькі діти.
Сьогодні ж - цілі в кожного вже є.

Ми починаєм будувати плани:
На тиждень, рік, і на усе життя.
Дитинство нас вже більше не дурманить.
Обрали ми дорогу в майбуття.

І не тривожать більше нас дурниці,
Бо справи подорОслішали теж.
Ми стали вільними. І можемо як птиці
Літати, не встановлюючи меж.

У кожного можливостей багато.
І ким нам бути, обирать лиш нам.
Та головне - ніколи не вагатись
Й знайти для себе свій духовний храм.


Рецензии