В пошуках iстини

Сніжинка впала на чоло,
По тілу розійшлось тепло.
Не думала, що сніг може зігріти.

***
Що є сльоза – вода.
Багато сліз – криниця.
Та не рятує в засуху від спраги.
 
***
 Роїлися думки,
 Клекотіло серце.
 Язик мовчав, йому байдуже.
 
***
 Сказав – відрізав!
 Тисячі зібралися в дорогу,
 Ще не зійшов з трибуни – вже забув.
 
***
 Ковток джерельної води і захворіла.
 З калюжі напилась - оздоровилась.
 Вся сила не в воді, а у молитві.

3.01.2015 року


Рецензии
вам понятно, что нагородили, мне нет, пишите на русском, если проза, то пишите на проза.ру

Люсия Пент   19.05.2015 00:45     Заявить о нарушении