Чекаю

"Чекай на мене", – ти сказав сьогодні,
А я тебе чекаю ще з тих пір,
Коли від'їхав з Вінниці твій потяг,
Коли ми йшли стежками поміж гір,

Коли в альтанці ти читав нам вірші,
Коли гойдались ввечері разом.
І я тебе чекаю навіть більше,
Ніж ранку, мій п'янкий травневий сон.

(17.05.2015 р.)


Рецензии