У. Шекспир. Сонет 36
Ашкъидал гьалтайла чун сад ятIани.
Заз кандач, зи гьар са рехнедикай ваз
Азаб хьуй, тIехв гъидай, намусдал кани.
Ава чаз ашкъида тек са авсият,
Уьмуьрда туькьуьлвал амма гьар жуьре,
Адавай дегишиз жедач саф ният,
Амма чуьнуьхда гьикI вахт канивиле.
Заз авач ихтияр, лап магькумдиз хьиз,
Вун эквеба чирдай патав виридан,
Вавай жезавач зи салам кьабулиз,
КичIе яз ,амукьун,намусдал лишан.
Айиб авач,амма!.. Заз икI кан я вун.
Хуш я заз види хьун, ви къайгъу чIугун!
Свидетельство о публикации №115051800142