на бiлому аркушi болю слова...

…бачиш?.. то мої сльози-зізнання у танці останньої мрії
на білому аркуші слів злітають у вихор метелицею і
стелять постіль попелом часу рядки…
вибухнувши від нестримного болю
по між світами мається самотньою душа!..


Рецензии