Чи я душа?
Де їхали діти на літо у кампус,
чи зупинить це земний глобус?
для мене так, для інших ні.
Також хмари пливтимуть у дальні страни,
також з року в рік буде танути сніг.
та не загояться мої рани,
і не зігріти вже пальці ніг.
Що стане з моїм тілом, коли мене не буде?
Чи я тканина? чи я душа?
на краєчці голки вальсують люди
через дороги куди-сь поспіша.
Свидетельство о публикации №115051707633