Ой ти серденько, серденько
Україна наша ненька,
Слава всім Героям,слава!
Рідна,гарна в нас держава.
Стрічки бачу знову сяють,
Хай про це усі тут знають,
Дух незламний до свободи,
Всі братерські нам народи.
Така доля,така віра,
Православна Україна,
Помолимось сестри,браття,
Сядемо навкруг багаття.
А з народом ми незламні
І нащадків честі славні,
Прапор віє над країною,
Всі ми діти України.
Свидетельство о публикации №115051704004
Алена Коренева 18.05.2015 09:12 Заявить о нарушении