believe

я вірю,поверну,те,що я ще не втратив
те чисте,справжнє,непідробне і святе
час тиснув, немов тиснуть лати
але я вірю, що зима усе змете
змете,цю непідвладну розуму осінню пору
змете думки та настрій,що гніте
те, що не згасло,нас підніме вгору
і теплу ковдру нам на двох зплете
будуть цукерки та латте
не буде більш гіркого
солодкий настрій та духмяний сон
не буде лишнього, дурного
буде два серця, що лунають в унісон


Рецензии