Нове життя
Ти дав мені квиток в нове життя,
Підняв з колін, тонкі розправив крила.
Всі біди мовчки йдуть у забуття,
З'являється і впевненість, і сила.
Я вдячна Богу, що тебе послав,
Тобі – за те, що згадуєш в молитвах.
І я щаслива, що цей день настав.
Співаю радо і чекаю тихо
Тебе з далеких сонячних країв,
Де ліс шумить зелений, наче море.
Я навіть не чекала стільки див.
"Люблю тебе", – хтось подумки говорить.
(17.05.2015 р.)
Свидетельство о публикации №115051710599