Тебе побачу
Висить вечірнє Небо:
Бордово-фіолетове, індіго з краплаком.
Лечу скоріш до тебе.
Лимонно-ясні бліки між хмарами горять,
Віщують нам удачу.
Під куполами дзвони тихенько гомонять,
Що я тебе побачу.
(16.05.2015 р.)
Свидетельство о публикации №115051710464