Надiя

Я не можу заснути від барвистих роздумів,
Світанкових мрій і бузкових тем.
Я не можу більше спілкуватись прозою
Та чекати розквіту білих хризантем.

Я сьогодні вперше говорила з мамою
Про свою Надію ясно-золоту.
Чую стукіт потяга за вікном, за рамою.
На подвір'ї батьківськім бульденеж в цвіту.

Як завжди, в польоті я живу надією,
Що південний вітер підійме в блакить.
Ти сьогодні вперше розмовляв з Софією.
Моє серце радісно, як струна, дзвенить.

(15.05.2015 р.)


Рецензии
Людмила у Вас очень красивые, душевные стихи! И на украинском и на русском языке. Спасибо! Мне очень понравились Ваши произведения. С уважением, Вера.

Слепая Вера   18.05.2015 08:09     Заявить о нарушении
Спасибо большое, Вера!

Людмила Дронь   18.05.2015 21:58   Заявить о нарушении