Нi, я не старомодна й не цнотлива

Ні, я не старомодна й не цнотлива,
у нас все буде точно, як ти хочеш.
Та дай мені хоч трохи ексклюзиву
цих перших днів до першої вже ночі.

Ті кільканадцять поз не втратять сенсу,
хоч скільки комбінуй їх та повторюй.
Як ми з тобою дійдемо до сексу,
то не прощатимемось в коридорі.

Коли вуста пектимуть від укусів,
вже недоречно в щічку цілувати,
вже нецікаво цитувати Стуса,
коли ти підеш мене проводжати.

Цього в нас більш не буде, тож сьогодні
скажи "Бувай!" в грайливому уклоні.
Не думай, що думки мої холодні,
запам'ятай, які палкі долоні.


Рецензии