Я кохаю

Я кохаю тебе любий
І кохати буду сподіваюсь вічно
Я цілую твої губи
Ніби це реліквия магична
Любий! Тільки не кажи мені правду
Правда зовсім не статична!
Я кохаю то шо в тебе в сердці
Там ти все ховаєшь непубличне
Ти мене сьогодні приголубишь
Завтра ти уїдишь воювати
Ти мене мабуть не раз згадаешь
Тільки  в натовпі мене ти можешь не впізнати!


Рецензии