***

Львів
Цей свiт такий не схожий на реальнiсть,
Це казка, що йде зi мною по життю
Пробач менi мою сентиментальнiсть
Проте це мiсце я Люблю!

Люблю малесенькi трамваї,
Люблю коли бурлить життя,
Так просто тiльки тут буває,
Щоб це вiдчути народилась я!


Рецензии