Не вiр всьому

Не вір всьому, що бачиш.
Не вір всьому, що чуєш.
Ховаючись у призмі,
Неправдою погубиш…

Перестрибнувши попіл,
Гуляє в полі вітер,
А заплямивши долі
Він одягає світер…

Хіба йому ще мало
Дзвіночків голосистих,
Що радужно вітають
В обіймах урочистих?!

Стрибай, стрибай, мій конику!
Нічого, що ти в банці!
Такому безсоромнику
Життя прожить – в мовчанці!

А у гаю кульбаби-баби…
Бджоли над ними трудяться…
Весною все довкола вабить!
Весною й квіти любляться…

Не вір всьому, що бачиш.
Не вір всьому, що чуєш…
Дві сторони є у медалі,
Коли без тями любиш!
___________
08.05.2015 рік
Мартиненко Альона


Рецензии