Давай мовчати

Давай  мовчати  про кохання  разом,
Під  стукіт серця  десь на  самоті,
Відкинувши  банальності
І фрази,
Збудивши  в серці
Ніжне і тонке,
Глибоке
Світле,
Радісне, інтимне,
Жагуче,
Неймовірне,
І  п’янке,
Хоч  сто разів описане
Незмірне,
Небесне, незворотнє,
І святе……
15.05.2015


Рецензии