Безсоромна

Я заплітаю косу.
Більше нічого не буде.
Тотожні ,,ніде'' і ,,усюди'',
коли мова йде про відсутність

Я заплітаю косу.
Я одягаюсь в мовчанні
Навіть не треба прощання
й слів про мою ,,незабутність''

Я заплітаю косу.
Нащо ми це починали?
Різниця між ,,було'' і ,,стало'' -
лише у розтягнутій сукні

Я заплітаю косу.
Виходжу з твоєї квартири
Я втратила орієнтири
й забула сережки на кухні

Я розплітаю косу.
Вітер дуркує в волоссі
Врешті, ми всі вже дорослі
Завтрашній день буде кращим


Рецензии