У моi знов приходиш ти сни

    У мої знов приходиш ти сни,
    Знову наше бентежить минуле,
    Вже дорослими стали сини,
    І літа молоді промайнули.

    Догоряє осіння пора,
    Сіє дощ чи то біль, чи то смуток,
    Хазяйнує у серці жура,
    Спогад їй віднайшов там притулок.

    У минуле нема вороття,
    І не варто за ним сумувати,
    Як хотілось - не склалось життя,
    Тільки сили забути де взяти?


Рецензии