НОI. Народження
Проект НОІ - Національна Організація Інтеграції - проект, який, як я сподіваюся, об'єднає нез'еднанне, нарешті!
Проект НОІ - збірник статей на тему спілкування з Богом, а також місце для дискусій на релігійні теми.
Запрошую всіх бажаючих приєднатися до проекту. Проект НОІ - насамперед, для душі. Нехай кожен бажаючий знайде в ньому що-небудь корисне. Корисне для себе і для своєї душі!
Ідея проекту.
Задум проекту в тому, щоб звернути увагу людей на місця спілкування з Богом. Незалежно від релігії.
Будучи православним християнином, на чолі проекту, звісно, я бачу Російську Православну Церкву.
Однак це не означає, що ми претендуємо на роль старшого брата. У проекті НОІ - все рівноправні і вільні.
Участь у проекті залежить тільки від Вас.
Одними з будівельників "Мостів Любові", мова про які піде нижче, я бачу також Духовне Управління Мусульман Росії, Вірменську Апостольську Церкву та Українську Православну Церкву Московського Патріархату.
Взагалі, запрошую всіх бажаючих, незалежно від віросповідання.
Місія проекту.
Завдання і цілі проекту багатогранні. Вони можуть розвиватися і розширюватися нескінченно. Перерахую основні.
1. Сприяти міжконфесійному діалогу і віротерпимості. Насамперед на території колишнього СРСР. Наші деякі західні друзі і партнери вміло використовують релігійні розбіжності для роздування етнічних і релігійних конфліктів. Але ж нам є що протиставити цьому! Хіба не так?
2. Сприяти миротворчої та гуманітарної місії Росії на світовій арені. І насамперед, сприяти якнайшвидшому припиненню громадянської війни на Україні!
3. Сприяти розвитку духовності у підростаючого покоління - дітей та молоді. Насамперед, залученням до місць спілкування з Богом. Адже це ж так цікаво і пізнавально!
4. Нехай проект НОІ послужить воцарінню миру на Землі!
Продовження - НОІ. Будівництво http://www.stihi.ru/2015/05/14/487
Свидетельство о публикации №115051400446