Ночное. украинский язык
Небеса віддзеркалять зірниці
В плесах споминів-снів.
В таємницю одягнеться світ.
Час іде.
Відчуваю- ти мариш... Не спиться...
Нерви ночі мені
Надсилають від тебе привіт.
Підійди
До вікна, роздивись панораму
Таємничих лісів,
І озер, що леліють тепло.
Я і ти.
Це не простір. Кохання між нами
Зоресвітом надії
Долоні свої простягло.
Спокій пий,
Що панує вночі небесами,
І всім серцем відчуй,
Що навіки, навіки я твій.
Люба, спи.
Скоро сонце зійде над світами.
Не журись, не сумуй.
Прийде ранок відлунням надій.
Свидетельство о публикации №115051400231