рясно так вродилося...

огiрочок, редисочка,
цибулька – у гарненькiй
мисочцi...
полито все сметанкою,
збиралося доранку,
щоб подати до снiданку.
рясно так вродилося
довкола
городина, як нiколи

городина.натюрморт
папiр.акварель*Lusi Soleil*
15Х10.2013 рiк


Рецензии