я так давно тоб вже не писав

Привіт я так давно тобі вже не писав,
Як в тебе настрій, як себе ти почуваєш?
Десь чув, що вже когось ти буцімто кохаєш,
Та зустрічі не часто з ним ти маєш.

Я знаю, я так давно тобі вже не писав,
Ти стала ще гарнішою тебе вітаю,
Хай заздрять ті котрі тебе не мають,
Я знаю, я так давно тобі вже ...


Рецензии