Що сказати?

А, що сказати Вам? я навіть і не знаю,
Ми в Україну віримо, як віримо в Христа,
Я ж кожним словом, подихом кохаю,
Її кохаю: ріки і міста,
Поля, і луки, небо, і людей,
Далекий полустанок Придніпров'я,
І вітер тихий, протяг із дверей,
І запах рідний жита, чи любові…


Рецензии