***

Чи снилось вам коли-небудь,
що ви не ті, хто ви є?
Що ви в ранковому тумані
тікаєте від долі?
Що натягаєте лук
і пускаєте стрілу?
Чи може снилося,
як від стріли помираєте?
Чи у неволі
вас у невизначеність везе корабель?
І, брацаючи кайданами,
благаєте води ковток?
Чи як благаючого води
забиваєте батогом?
Чи ви офіцер
і лишився один патрон?
Чи що ви мати
того офіцера...
І краще б прокинутись
у холоднім поту
і в гарячці.
Але наврядче.


Рецензии