помолюсь за Украину

Я склала руки...
Помолюсь за Україну.
Мов марево в моїй душі-
Палають Гимна звуки,
Й образ твій Єдиний,
Блактно- жовтим прапором,
Трезубцем в синіві.

Я так далеко...
Моє серце рветься.
Моя родина стогне у війні,
Та розлітаються лелеки-
У ночі. Здається,
Що вишні тануть квітом
По весні...

Великий Боже!
Спаси всіх нас та збережи...
 
Бо ми - єдині!  Ми одна країна!
Невже не бачиш Ти скорботи у очах?
Невже Твої сини знов будуть гинуть?
Молюсь та плачу ,на яву ,і в снах.


Рецензии