Героi патрiоти
Герої патріоти не вмирають,
Живуть у пам’яті народу,
Перемагати надихають
В боях за правду і свободу.
Народ їм пам’ятники ставить,
Вінки приносять їм і квіти,
Нащадок також буде славить
Героїв справжніх й так на віки.
Бо їх геройство і відвага
Всім патріотам України
Яскравий приклад і наснага
Як захищати Батьківщину.
Такі герої не вмирають,
Народ завжди їх пам’ятає,
Перемагати надихють,
І кожен славить їх бажає.
12.05.15.
Свидетельство о публикации №115051204590
Василий Швыдкий 12.05.2015 16:58 Заявить о нарушении