Хто куди?..

Тягне ніч безмовну тишу,
час секундами стрибає,
у бездонну прірву Світу,
за безсоння край пірнає:
вчора, завтра і сьогодні
кожен Істини шукає…
Із таємних закутків,
вилізають тіні зла…
Вітер дме і звідусіль –
хвиля щастя у серцях
залишає мить зворотну,
і прямує доля далі
без вагання, та зітхання
розриває вітер хмари.
В купі з радістю, печаллю –
ми об’єднуємо долі…
Хто куди?.. А ми із вами
крізь не пройдені світи
одне одному назустріч…
друзі-люди, й вороги…


Рецензии
Так-так... Сатана нас крутить, особливо тих, що "наверху"...

Юрий Ош   18.05.2015 22:02     Заявить о нарушении
А ще так вдало прикидаються "божками", і їм вірять...
Дякую Вам Юрій. З повагою Віктор!..

Виктор Сурженко   22.05.2015 15:54   Заявить о нарушении