На Парадi Перемоги

На Параді  Перемоги
Йтимуть  наші ветерани,
І нестимуть гордо-гордо
На орден свої  рани,
ЗА Донбас!
ЗА Крим!
 ЗА Київ!
ЗА Дебальцеве!
Й Мар’їнку!
ЗА могутню,
І  незламну,
НЕ здолану Україну!
ЗА Надію, що здолала,
Що  боролась,
Не зламалась!
І ЗА  кожну  жінку
Й  матір,
Що  молилась
І чекала!
Я чекаю  того свята!
Я  пишу вірші до свята,
Бо я вірю,
МИ  ЄДИНІ,
Україну НЕЗДОЛАТИ! 
11.05.2015


Рецензии
Ми єдині!!! Гарно!!!

Наталья Сытник   11.05.2015 14:10     Заявить о нарушении
Щиро дякую

Алена Скиба   11.05.2015 21:45   Заявить о нарушении