Каченята

Поспішають каченята
Вслід за мамою в ставок,
Хочуть плавать молодята,
Бо настав вже їхній строк.

Вчитись плавати як мама,
Є для цього в них ставок,
Щоб помилок а ні грама
Не було у діточок.

Задивилася вербичка
На маленьких каченят,
Вже така у неї звичка
Турбуватись за малят.

Щоб ніхто не загубився
У високих комишах,
Щоб в біді не опинився,
Бо тоді вже буде жах.

Качка вмить зарепетує,
Так шукатиме маля,
Тиша, що завжди панує,
Утече із відсіля.

А вербичка тишу любить,
Нахилившись до води,
Каченя знайде усюди
Й тиша вернеться сюди.

Й буде тихо і спокійно
Завше тутички всім жить,
Головне щоби надійно
В житті плавати навчить.
11.05.15.


Рецензии