Тво холодн руки


місяць ніколи не зійде з неба
а сонце більше не вийде.

в тебе холодні руки
і ніколи не було серця.

місяць буде вічно в небі
а сонце, ніколи не побачить зірок.

твої холодні руки
стануть тепліше.
ніж мрії
де прославляють любов


Рецензии