В серцi Карпат

Гірськими стежками біжу
Я в світ абсолютного Щастя.
І вже перетнула межу
Чарівно-зеленої казки.

І друзів тут вірних знайшла,
Очистила совість зрання.
Величних Карпат Душа,
Ти – моє нове кохання.

Як річка гірська тече,
Бурхливо і так невтомно,
Так Радість нутро пече.
Я в серці Карпат, я вдома!

(04.05.2015 р.)


Рецензии