Never say never 10. 05. 15
That's what I thought...
Love is forever,
I dreamt a lot...
Now that I'm older
Can't say much wiser,
And life is a folder
For files of adviser
Adviser called death
Or maybe experience,
His cold breath
Gives no expedience!
It gives no hope!
So now say never
Don't twist your rope -
For gallows be clever!
21:34 10.05.15
Свидетельство о публикации №115051008688