Идилия

У власних почуттях блукаєш
І очі від усіх ховаєш
У мріях наче птах літаєш
Від кого ти тепер втікаєш?

Нове життя у неї
Думки,ідеї,повадки феї
Ідилія
Дика в тобі енергія

У серці ти малюєш коло
І начебто пастки навколо
Змінилося життя раптово
Від цього тобі так кайфово

Нове життя у неї
Думки,ідеї,повадки феї
Ідилія
Дика в тобі енергія

Лунають з твого серця квінти
В думках суцільні лабіринти
Нема куди від себе бігти
Нове життя,знайомства,флірти

Нове життя у неї
Думки,ідеї,повадки феї
Ідилія
Дика в тобі енергія
               10.05.15


Рецензии