Песня двух сердец - укр

- Немов два дерева-дивa
Ми переплетені гілками;
Навік, навік ти мій коханий;
Любов жива, любов жива.

- Моє ти сонечко-весна,
Для мене будеш незрівняна
Завжди, завжди, моя кохана;
Любов жива, любов жива.
Любов жива!

Промінь сонця, промінь сонця,
Два промінчики в очах:
- Ти - мій милий!
- Ти - кохана!
Хай ніколи не зів'яне
Квіт троянди на вустах!

- Казати вірності слова
Я буду завжди, мій коханий;
Нас оминуть сердечні рани,
Любов права, любов права.

- І хай негода дощова
Все небо хмарами закриє,
Я захистить тебе зумію.
Любов права, любов права.
Любов права!

Промінь сонця, промінь сонця,
Два промінчики в очах:
- Ти - мій милий!
- Ти - кохана!
Хай ніколи не зів'яне
Квіт троянди на вустах!

...................................................

Наш корабель, крізь океани
На хвилях вірності пливи;
З тобою ми - як магеллани.
Любов - живи, любов - живи.
Любов - живи!

Промінь сонця, промінь сонця,
Два промінчики в очах:
- Ти - мій милий!
- Ти - кохана!
Хай ніколи не зів'яне
Квіт троянди на вустах!
         (2 рази)

08.05.2015 р.


Рецензии