ТЫ МОЙ

Не опускай будь-ласка крила
Опора ти є і моя надія
Про тебе Небса молила
Реальністю тобою стає мрія
 
Я намагаючись коханням не кохати
Кохаю розумом, не серцем, а дарма...
Веліло б серце знать тебе не знати
А в серці... рівних там нема...

Душі не хліба - погляду на мить,
Заправки на години три і по прямій
Додому шлях змією йде крутий
Ти подорозі залишився мій...


Рецензии