Butter dish
-New scenary idea of porn:
Ship is under tropical storm;
There is no growing up any fern;
Troop have no matter in term.
Damn! How want to own a lady!
Puff Daddy don't know how much!
I want to set her on my branch.
Punch in my grain.
It will be wonderful that girl will be from Ukraine,
It's my main wish,
And bring her on a butter-dish.
Свидетельство о публикации №115050908046