Абнiмi мяне песня

па матывах верша Я. Купалы

Абнiмi мяне

Абнiмi мяне, мая каханая
Абнiманнем шчырым, грэй душу маю,
Дый памчымся мы,  мы з табой па краю,
З вольнай думкаю, па святой зямлi,

Прыпеу:

Уночы сумнай зоркаю,
Выйдзем у росы летнiя,
Кахання слезы светлыя,
Роднай зямлi.

Ночка грае хай,
Песню нашу дзiуную,
З ветрам-сокалам,у нябеснай вышынi,
Абнiмi мяне, ты мая каханая,
I памчымся хутка мы,па роднай зямлi


Рецензии