Молитва за Украину
До неба здіймаю руки,
Молю тебе на колінах.
О господи всемогутній,
Помилуй мою країну!
Своє дай благословіння
В потоці днів швидкоплинних,
Ще мудрості і терпіння.
Та захисти невинних.
Навчи по совісті жити
Усіх, кому завжди мало,
І землю навчи любити,
Що Батьківщиною стала.
Свій рід навчи шанувати,
І мову таку солов'їну.
Та накажи винуватих.
Помилуй мою країну!
Свидетельство о публикации №115050803057