Якби кожен з нас...
що належить йому -
було б легше тримати повітря в легенях,
ступаючи у пітьму.
Якби кожен із нас знав завчасно,
що прийде любов п'янка -
ховав би в долонях полум'я, щоб не згасло,
не спіткала б журба така.
Якби кожен із нас просто знав,
що для когось він є натхненням -
то кожний поданий застережливо знак
вважався би за знамення.
Свидетельство о публикации №115050813414