кола

ти мене навіть на пляшках з-під коли
бісиш нещадно.
ти будеш тим, про що я ніколи
не розповім нащадкам.

із пляшки - з червоним розчерком на -
душу твою попсову
я вип'ю сьогодні до самого дна.

/і завтра придбаю знову./


Рецензии