Я прошу тебе

Я прошу тебе,поруч посиди,
не мовчи, розмовляй до мене,
до мене, на землю зійди,
вгамуй життя моє шалене.

Очима кольора неба,
зазирни в мої,кольора моря,
чи є в тобі потреба?
Не живу,коли нема тебе поряд.

Коли тебе поруч немає,
коли твого сміху не чутно,
то весь світ для мене дрімає,
то мені жити тут якось смутно.

Губи солодкі, мова співуча,
волосся навіює минулі часи,
але ж чому така ти пекуча,
творіння неземної краси.


Рецензии