Укра нскаму ваяру

Я прашу, ты хутчэй да каханай вяртайся
З тых мясьцін, дзе забойцы-гарматы грукочуць.
Калі ласка, народ украінскі - яднайся,
Бо навошта без сэнса па могілках крочыць?

Як крычыць маё сэрца, ад болю й самоты ірвецца,
Як псуюцца надзеі, нібыта спрадвеку я хворы.
Украіна адзіна - адзінай яна застанецца!
Там дзе нацыі слава, - ты чуеш?, - там слава Героям!


Рецензии
Кто герои-то?

Наталья Попова 51   07.03.2020 11:50     Заявить о нарушении