***

Вири кьуьзуь жедайди туш
Кьуьзуьвални са бахт я
Беден зайиф хьайит1ани
Акьулдин чегъин вахт я

Писни-хъсан чир хьанавай
Вахт я тийир гьерекат
Яшлу инсан авай к1вале
Жеда гзаф берекат

И дуьньядал мугьман хьана
Хъфей ксар кьаз дахьай
Гьар са бириш рик1ин т1ал я
Хамунал кьисметди гъай

Къведайбурал ин дуьньядиз
Шадвал ийиз хьайид я
Ч1ехи уьмуьр гагь хвеши жез
Гагь шехьизни фейид я


Рецензии