888888888

Европадин девлетлу пачагьлугъда
Азад туш зун билбил хьиз кьефесдава
Ватан жедач садрани чара уьлкве
Лезгистан зин гьар йикъан гьевесдава

И гуьрчегдиз эцигнавай дарамат
Гекъигзава за чин дагъларив кьакьан
мекьи ят1ан жив ацукьай кук1ушра
Вин ценерив чими я заз Лезгистан


Рецензии