Блантер Татена чытае КуреЛУ Ж

Ну, дэ пырывыдэш тут.
Гэто жэ тесто такэ вжэ кромешнэ,
Шо прам аж смешНА Ш.

Да! Наш РыпэцьКый ослеп азь в ТылеТок:
Ток посылаюць зе во взе.
И как жэ рыпнутысь
Вбыты норыцёк.

Ув ВитальЛИ Жэ й на лижОК
Сможыш ты втисКаты Кисок.
Тых, шо й Андрий АнанТольЕв
Зарычкы скынэ щ.

...а шо нам тут гондэ
Якы запятые, Х.
Хирон ты мой сизый!


Рецензии