Чарка

Мы пъем за радзиму,
За нашу матулю.
Мы пъем спатыкач,
Мы пъем крамбамбулю.
За неба блакитнае,
Возера, поле.
За зубра,
За рысь што гуляюць на воле.
Мы чарки паднимем,
Спяем и станцуем.
Мы доуга живем!
И цудоуна вандруем!


Рецензии