Дев яте травня знову завiтаe...

Дев'яте  травня знову завітає,
В пам'яті народів та весна,
Переможців ми не забуваємо,
Дарувала нам життя вона.
Друга Світова, її пекучі рани,
Як горіли небо і земля,
Досі,  з нами поруч ветерани,
Слухаю усіх уважно я…
Як  звільняли рідну Україну,
Усім гуртом, радянські вояки,
Та як пішки дійшли до Берліну,
Слава Господу,  не навпаки…
Але  роки мерщій  летять,
Нагадують  про свято,
Про те, що перемозі сімдесят,
Її до  смерті   зберігати…

Автор  Геннадій  Сівак.
6  травня  2015 року.


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.