У. Шекспир. Сонет 50

Вуч залан я рекье, руг акъудиз заз,
Са затI гуьзет тийиз гуьгъуьна къвезвай,
Гьисабун пашмандик, гьикьванни яргъаз
ФенватIа жув  жуван хушбахтвиливай.

Галатай балкIан зи, гатIурна чукун,
Кагьулдик, са тегьер физва хъурц ийиз,-
Саки чизва: герек туш тади кьачун,
Хайи руьгьдивайни чара ксариз

Сагьибдин къармахриз яб гузвач ада,
Тек са  гьарайинив гузва заз абур.
Зи  тIал къарагъзава  гьа и  сузада,
БалкIандилай пара - къармахар акьур.

За хиялзава, эгь,килигиз яргъал:
Шадвал -кьулухъ кума, вилик – сефилвал.


Рецензии