весна
Весна прийде в смарагдовім вінці
брунатні плями крові приховає
на поплямованім війні лиці.
Весна прийде голодна і печальна,
безтямно, гляне на руїну днів,
і посмішка її , така,звичайна,
не з`явиться, на жаль ще довгі дні.
Та мудрий світ прикрасить землю цвітом,
земля зчорніла, враз набуде барв,
сміятимуться дзвінко діти,
і ми пізнаємо, що мирний день настав
Свидетельство о публикации №115050504596